قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۷/۲۶ - ۲۰:۴۵
مسئول کارگروه توضیع محصولات استان گیلان در گفتگو با «سراج24»:

واگذاری ممیزی کتاب به ناشران اصولی نیست/ مجوز نشریه برای فعالین مذهبی

قصاب نژاد می‌گوید: واگذاری ممیزی یک بسته فرهنگی به ناشران غیر اصولی است و پیامدهای منفی خواهد داشت.

واگذاری ممیزی کتاب به ناشران اصولی نیست/ مجوز نشریه برای فعالین مذهبی

محمد قصاب نژاد، مسئول کارگروه توزیع محصولات استان گیلان در گفتگو با «سراج24» در پاسخ به اینکه آیا واگذاری ممیزی کتاب به ناشران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اصولی بوده است گفت: واگذاری ممیزی یک بسته فرهنگی به ناشران غیر اصولی  است و پیامدهای منفی خواهد داشت.

وی با اعلام اینکه فعالیت های وزارت ارشاد بر پایه سیاست کاری صورت می گیرد گفت: مقام معظم رهبری در جلسه ماه رمضان به وزیر ارشاد فرمودند که « من با شما حرفهای جدی دارم » این فرمایش مقام معظم رهبری عمق عملکرد وزارت ارشاد را می رساند؛ متاسفانه وزارت ارشاد در چند سال اخیر نتوانسته مطالبات مقام معظم رهبری را اجرایی کند، مشخص نیست وزارت ارشاد چه سیاست هایی را پیش گرفته که به اینجا رسیده ایم.

این فعال فرهنگی افزود: البته وزارت ارشاد درحوزه های مهدویت و نهضت حسینی تلاش خود را انجام داده است اما اینکه چرا در عمل به این سوی گرویدند بحثی است که باید آسیب شناسی شود.

قصاب نژاد در پایان به مجوز نشریه ای برای فعالان فرهنگی استان گیلان از سوی وزارت ارشاد اشاره و تصریح کرد: این نشریه راجع به فعالیت های فرهنگی استان وتریبون برای فعالان است که هفته آینده مجوز می گیرد. 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••